KVELDENS STOR VINNERE!

Nyttårskonserten til Røra Hornmusikklag fremsto i år i en ny og "Rocka" utgave med med flere vinnere. Her er de som fikk ekstra mye av både applaus og anerkjennelse.
Prisvinnere ble Oda Støre og Ragnhild Holtan som begge er aktive på flere områder i musikken. Her med Diplom og Stipend fra Hornmusikklagets fond. Når kveldens store Sangsolist Håkon Ricardo Storstadmo, framførte sine sangnumre var knapt ett øye tørt. Sist, men så absolutt ikke minst fortjent, må Korps dirigent Tone fremheves. At hornmusikk er mer enn marsjer og 17. mai fikk vi høre i kveld. Vekslingene mellom instrument gruppene og solister i numrene satte fart på musikerne, når orkestret framførte en kraftfull Radetqy Marsj ble Nyttårskonserten på TV'n en heller tam opplevelse.

Toastmaster Øyvind Glorud bandt det hele sammen på en opplysende og humoristisk måte, og han hadde en sterk Jokere i bakhånd: Sjefsformiddler Gotmar Rustad fra Løiten Brænderi, hadde Hornmusikken stiftet bekjentskap med på en studietur til Hedemarken.

For den som eventuelt ikke visste betydningen av ordet "Munndiare" fikk ble hanns tre pauseinnslag en klar demonstrasjon av betydningen. Kunnskapen om Akevittens historie både som legemiddel og industriprodukt var overveldende. Både lattersalver og applaus tydet på at budskapet gikk rett hjem hos publikum.


Foto: Inger-Merethe Johansen. (IMJ)

Etter flere arrangementer med heller lite deltakelse, var i kveld samfunnshuset fylt til omtrent siste plass, 180 stykker overvar konserten og når det skulle serveres kaffe og kaker var publikum benket rundt bord, men under innslagene fra senen var alles oppmerksom het vendt dit.

KVELDENS SANGSOLIST!


Foto: IMJ.


Foto: IMJ.

Håkon Ricardo sto for kveldens "Høydare" da han framførte sine 2 sanger. At han ble nummer 3 i Talent 2009 var nok ingen tilfeldighet. Stemmen var kraftfull, ren og dynamisk og han holdt tonen så leeengeeee-----! Imponerende!

UNGDOM MED TÆL!

Prisutdeler Aksel Støre, hadde for lenge siden 60 årsdag. Den dagen ble "grunnsteinen" for Hornmusikklaget "Talentfond" lagt. I fjor var de ingen søkere til fondet, men i år kom det to søknader fra Skolemusikkens rekker og begge ble godkjent.

Her får Ragnhild Holtan både Pris og rosende ord fra Aksel.

Stolt og rørt var Bestefar Aksel, når Oda Støre fikk sitt Diplom, å så vart det klæmm!

UTEN MAT OG DRIKKE!

Med snitter og bløtkake skulle sulten stilles, matkøen syntes en stund å ingen ende ta! Tre ganger, minst har forsamlingen nå forsynt seg, men utvalget er fortsatt komplett og stort, med mere på kjøkkenet.

Redaktør'n takke Øyvind Glorud å  Roger Austad som kom med oppfordring om å gå på kveldens arrangement. Så en stor takk til alle som gjorde kvelden til den stor opplevelsen den ble.
Så til slutt, takk til Inger-Merethe Johansen som har latt meg bruke noen av de fine bildene hun har tatt, under vanskelige forhold.

Vil du finne ut litt om Sjefsformiddleren kan du prøve disse linkene: Østerdalhotellet  Løten Brænderi  Skibladner

 

FØRPREMIERE FESTUSREVYEN 2010.

Årets kulturprisvinnar åpne sjåvve!

Garasjeægar'n e sjæfe'n på Fæstusrevvy'n å.

I år hi ondommen sløppi te! Gle dåkk, dæm e kjæmpeflenk.

Foill kontråll på lys å lyd sørge Bjarne Sjøvold å Knut Hembre fer.

Itj ænkelt å finn fram på AMFI'n!

Besøk frå Tæknisk etat som presangtere komunesentum i 2020.

Bøgdadyre. Sjå Video i Værdalingen!

Ein ellevill jæng takke fer sæ, me løfte om ny revy i 2011.

BILDER FRA FAMILIEFORESTILLINGA 27. SEPTEMBER 2009.